>

.

Tapak Iklan untuk Di Sewa . Klik Tab Sewa Iklan untuk Info lebih lanjut






Thank you Support !

Tuesday, 28 June 2011

Apa maksudnya..??? Tolong !! XD


Student KML bz nak tau siapa yang dapat Biasiswa Kerajaan Negeri Sabah ( BKNS )  , so POP pi lah tengok sendiri dan cek..hehe..bg masuk num ic dan tup2 keluar permohonan dalam senarai terpilih
 ( shortlisted ) .. POP terfikir apa maksudnya tue , ada certain kawan yang masih dalam proses semakan dan ada juga macam POP nie..huhu..btw , siapa2 yang prnah terima biasiswa ini especially org sabahan , tolong POP..pa maksud nie...? adakah ianya ada 2nd stage lagi..? apa maksud shortlisted..? :)

Siapa2 yang nak cek , boleh klik link ini..


Sila tinggalkan komen korang ya ^^

Dont forget to leave your comment , follow and LIKE this blog. Enjoy your stay here :)

18 comments:

sode said...

hi babe!! samalah kta, sa juga mdpt notice tu >>Permohonan Dalam Senarai Terpilih (Shortlisted)<<, result ni totally different with the last year one, skrg cuma wait for any notice about bila kta hadir tuk interview thru email kta masing2(i think so XD) sbb biasanya after shortlisted adalah interview...

POP said...

knpa dgn last year..? huhu..ala..ada interview lagi...nie yg sy malas nie..~_~

sode said...

sa check balik tu bkns website tadi, ia say >>permohonan dalam proses<< pula!!!T^T... hey POP, cuba ko p check ko punya ada changed ka??

POP said...

yup..samalah..change blik..knpa tue arr...?? ~_~

Mohd Iftar said...

sa maw tanya,,, dia kata dalam proses -telah disemak..begitu ka? kamu dapat 2 biasiswa ka? saya baru mohon tahun ni... saya maw tau...

Mohd Iftar said...

sa maw tanya...dia kata dalam proses-telah disemak, begitu ka? dapat ka kamu biasiswa 2 taun lalu? sa baru mohon taun ni, tolong reply,,, sa nak tau...hehehe

POP said...

sorry late :) yup..dapat juga :) kalo proses telah di semak..skrg tnggu saja..kalau dah tukar ke tahniah , ertinya dapat da :)

Lily said...

First saya punya dia tulis proses-telah disemak...then dia tukar pegi permohonan-dalam proses..dapat ka tu??

N then..ada temuduga ka kalau dapat?

Kena bagi balik ka tu biasiswa kalau pointer turun bawah 3.5 dalam u nanti??

Lily said...

Saya punya status first proses-telah disemak..then tukar pegi permohonan-telah disemak....dapat ka tu ah???

kalau dapat mau pegi temuduga ka lagi??

Pastu...kalau pointer u kita x dapat 3.5 dan ke atas..mau bagi balik ka tu biasiswa?

Tolong jawab ya...:-)

lily tang said...

First saya cek status saya dalam proses-telah disemak..then tukar pegi permohonan-dalam proses...rasanya dapat ka tu ah??

N then...ada interview ka kalau dapat?:-(

Kalau dapat..tapi pointer d u x sampai 3.5..tu biasiswa kena bagi balik ka?

lily tang said...

Hello.saya baru memohon..then dah cek status..first bkns tulis dalam proses-telah disemak..then dorang tukar pegi permohonan-dalam proses.dapat ka tu ah rasanya???

Then..ada temuduga ka lagi kalau dapat??

Kalau dapat tu biasiswa..n then pointer d u nanti x sampai 3.5..bkns tarik balik ka tu biasiswa?

lily tang said...

Tolong reply...

POP said...

sorry lmbt reply :)

kalau dapat , akan keluar tahniah..kmu kna send surat dri u p bkns.. :)

tda temuduga untuk biasiswa ni..kalau pointer x smppai 3.5 its okay..sbb brapa pointer pun kmu dpt , tdak akan kena ptong kecuali kmu ada gagal bbrapa sbjek..nnti kalau kmu dpt bkns , nnti kmu akan di beri buku syarat bkns. :)

POP said...

kalau pointer bwh 2 , hati2 ,kna trik blik...

lily tang said...

Sory ya..komen saya dah jad macam spam la pula..sory sngat..
Cuma telampau curious.erk.bila result bkns keluar ya?
Brapa hari sebelum masuk mendafar u?

lily tang said...

Sory ah sebb comment saya macam spam pula.
Erk..bila result bkns keluar ya?
Brapa hari sebelum mendaftar u?

Fatimah Rick said...

salinan surat twrn ka yg kna hntr lw permhnan dluluskn?xperlu pngesahn dr u?

POP said...

Lily tang : result bkns kluar sy pun x psti , kna selalu cek semakan permohonan , kalau masih dalam in proses , sy rasa tdak dapat .. about 2 weeks before msuk u , rasanya dpt sdah result .. nnti kita semak balik , if tertulis permohonan di luluskan..ertinya kita dapat :)

Fatimah : ya , salinan surat tawaran u .. x perlu pengesahan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Terjah