>

.

Travelogue Diaries Sabah

Nak request itinerary dan quotation ke Sabah dengan harga MURAH ? Klik di SINI

Sabah
1. Green Connection Jalan Tuaran Kota Kinabalu

Labuan

Atur Perjalanan Anda Ke Sabah Bersama Kami

Thank you Support !

Sunday, 19 June 2011

Penanda Buku Yang Menarik :)

Penanda buku a.k.a bookmark..ehhehe..selalunya just lipat kertas hujung ja kalo nak mark sampai mana da kita baca..hehhe..tapi kalo sayang sgt buku tue , smpai nak lipat pown tak sanggup , pa kata kita tengok beberapa image bookmark yang menarik..heheh :)



Help! bookmarks 


hahha...bookmark nie ala2 macam ada orang tersepit..ahhaha..cute x..? hik3..



Pointing Finger

kalo korang nie jenis yang selalu lupa nak baca line yang mana , maybe yang ini boleh tolong korang..ehhee..pointing fingers yang cute..ehhe :)



Green Leafs Bookmark. 

macam tumbuhan dalam pasu..ehhehe



The Mark bookmark


Penanda ini telah memenangi Red Dot Award untuk konsep reka bentuk yang terbaik. Ia adalah satu penanda yang dicipta bersama dengan FOLEDs (flexible organic light emitting diodes) supaya anda boleh membaca dalam gelap dengan menetapkan tahap kecerahan pada buku anda. Tahap kecerahan boleh dikawal menggunakan tenaga yang sedikit. 


Liquid Bookmark


Bug Bookmark

aha!! nie sesuai untuk takutkan kawan2 korang heheh


cantik tak..? hehhe..just letak buku korang ( page akhir yg korg baca ) atas lamp tue...ehhe


Dead Mark Squashed Flat Book Mark.



Dont forget to leave your comment , follow and LIKE this blog. Enjoy your stay here :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Terjah

Pengomen Tegar